Tejfölösszájú lesz az új Pókember
2015. június 28. írta: prominent

Tejfölösszájú lesz az új Pókember

tom-holland-spiderman.jpg

Szemtelenül fiatal színész ölti magára a testhezálló, kék-vörös kosztümöt. Itt a gimis Peter Parker és annak rendezője.

Sokat kellett rá várni és hosszú válogatás előzte meg, de most végre kiderült, hogy ki is játssza el a legújabb Pókember-sorozat főszerepét. A rebootban ezúttal Tom Hollandra esett a választás. A tizenkilenc éves angol színész, aki a Billy Elliot színházi musicalban lehetett látni, de szerepelt az A lehetetlen című spanyol filmben.

A Sony Pictures és a Marvel Studios komolyan gondolták a szándékaikat és korábban egy titkos szereplőválogatást tartottak, hogy ráleljenek a megfelelő jelöltre, aki a gimis Peter Parkert kelti életre. Meghallgattak egy csomó lehetséges jelöltek, ám végső döntés csak most született.

Rendezőt is sikerült választani. A 2017. július 28-án mozikba kerülő legújabb Pókember filmet Jon Watts rendezi, aki legújabban a Kevin Bacon nevével fémjelzett Cop Car mozi felett is bábáskodott.

"A Sony, a Marvel, Kevin [Feige] és én tudtuk, hogy Peter Parker szerepére olyan élénk, tehetséges ifjú színészt kell találnunk, aki képes a világ egyik legismertebb karakterét életre keltenie. Úgy gondolom, Tomban megtaláltak a tökéletes színészt, aki a Marvel Cinematic Universehez leginkább illő Pókembert hozza." - mondta Amy Pascal, a Sony Pictures producere és vezetője.

Korábban felröppentek hírek, hogy Robert Downey Jr. és Chris Evans is felolvasott néhány jelenetet Hollanddal. Ez akár azt is jelentheti, hogy a készítők így mérték fel, mennyire működik a kémia a Bosszúállók sztárjaival. Sajnos ez egyben nem jelenti azt, hogy a Pókember nagy szerepet játszana az Amerika Kapitány: Polgárháború filmben, amiben Evans és Downey is szerepel. Ellenben a Variety filmes szaklap úgy értesült, hogy Pókember egy rövid kis cameo szerep erejéig feltűnik majd a filmben, hiszen a Sony és Marvel szinte lóhalálában választották ki Tom Hollandot a szerepre.

Forrás: THR, Variety

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr927579924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása