Brutális vérfürdőt rendezett Tarantino
2015. augusztus 18. írta: prominent

Brutális vérfürdőt rendezett Tarantino

hateful-eight-01a.jpg

A híres rendező megint olyat alkotott, hogy csak nézünk mint a moziban! Íme a The H8ful Eight című western elképesztő előzetese.

hateful-eight-06.jpg

Már az első képek is sokat sejtetőek voltak, ám a trailer még inkább felcsigázza az embert.

A film középpontjában egy maréknyi ember közötti konfliktus áll, amikor is egy hóvihar miatt letér a postakocsi az útjáról, menedéket keresve. Összezárva ismerszik meg az ember, és felszínre kerülnek visszás dolgok. Ezt mutatja az új western Tarantino rendezésében. Megkezdődik hát a "párbeszéd" a felmerülő problémáról, aminek csak egyetlen meghatározható megoldása lehet: a féktelen gyilkolás.

hateful-eight-02.jpg

Ezt hozza el nekünk Tarantino legújabb westernjében, amiből nem hiányozhatnak a korábbi filmjeiből megismert kellékek, csupán a helyszín és a körítés más.

A The H8ful Eight westernben feltűnik Samuel L Jackson, Jennifer Jason Leigh illetve Kurt Russell, de szerepel benne Tim Roth, Michael Madsen, Walton Goggins valamint Bruce Dern, Demian Bichir és, feltehetően, Channing Tatum is.

hateful-eight-07.jpg

Bemutatót néhány kiválasztott moziban karácsonyra tervezik, ezt követően pedig 2016. január 8-tól lesz elérhető világszerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr167715246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása