Isten is egy mutáns az X-Men: Apokalipszis filmben
2015. december 11. írta: prominent

Isten is egy mutáns az X-Men: Apokalipszis filmben

xmen-apoc.jpg

Elképesztően látványos és brutálisan akciódúsnak ígérkezik az új X-Men. Megjelenik Isten. Mint mutáns. Részletek és előzetes a tovább mögött!

Amióta létezik civilizációt, őt mindig más néven emlegették. De csak egy természetfeletti lény lehet, aki mindennél és mindenkinél hatalmasabb és elpusztíthatatlant. Ő pedig nem más, mint maga Isten. És a Marvel X-Men univerzumában bizony ő mindenekfelett áll és az összes létező mutáns erejét birtkokolja, hallhatatlan és láthatatlan. Ősmutáns. Az első. Ő az alfa és az omega. Miután évezredek után feléled, teljes csalódás éri a világ jelenlegi állása miatt, és elhatározza, összegyűjti maga mellé az erős mutánsokat, beleértve a szívtelen Magnetot (Michael Fassbender) is, hogy megtisztítsák az emberiséget a selejttől és egy új világrendet alakítsanak ki, amely felett aztán uralkodhat. Minthogy a Föld sorsa egy hajszálon lebeg, Raven (Jennifer Lawrence) Professor X (James McAvoy) segítségével ifjú X-Men hadát vezeti, hogy megállítsák a leghatalmasabb ellenséget és megmentsék az emberiséget a teljes pusztulástól.

xmen-apocalypse.gif

Az X-Men: Apocalypse filmben James McAvoy lesz Charles Xaver, Michael Fassbender pedig Magneto, Jennifer Lawrence a titokzatos Mystique és Nicholas Hoult maga a Szörny, Rose Byrne pedig Moira MacTaggert illetve Lucas Till mint Havok lesz és új szereplőkkel is bővül a gárda. Itt lesz Alexandra Shipp mint Ciklon, Sophie Turner lesz Jean Grey, Ben Hardy pedig Angyal, valamint Tye Sheridan lesz Küklopsz, Olivia Munn pedig Psziché illetve Lana Condor pedig Jubilee. Oscar Isaac pedig maga az ellenség bőrébe bújik.

Az új trilógia az X-Men: Elsők résszel kezdődött és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai résszel folytatódott. A Bryan Singer által rendezett X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én kerül a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr368156754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása