Jégkorszak: Húsvéti küldetés
2016. március 26. írta: prominent

Jégkorszak: Húsvéti küldetés

easter.jpg

Tojáskeltető bizniszbe fog Sid, a lajhár. Csakhogy aztán váratlan dolog történik. Hová tűntek a tojások? Videó a tovább mögött!

Ethel, a madármama egy kis időre rábízza Sid-re a tojásai őrzését. Mindez pedig annyira jól sikerül, hogy Sid rövidesen újabb és újabb megbízást kap, majd belendül számára a tojáskeltető biznisz. Ám rosszakarókból mindig akad, így amikor a húsvéti tojásoknak sorra lába kél, Clint, Manny és Diego azonnal a barátjuk segítségére sietnek... 

A Ricardo Curtis által rendezett hetvenkét perces filmet az amerikai televíziós bemutató után alig egy héttel, március 28-én, azaz húsvéthétfőn 18:50 órai kezdettel országos televíziós premierként mutatja be a SuperTV2. A Jégkorszak - Húsvéti küldetés című animációs családi film kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes szórakozást ígér.

Egy hónapig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára, a 19. programhelyen. A 2016. március 14. és április 11. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban szuperfilmeket, országos tévépremiereket valamint az Édes Élet új szereplőit is ingyenesen láthatják a nézők.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr338528548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása