Mundruczó Kornél viheti a mélységbe Bradley Coopert
2016. március 31. írta: prominent

Mundruczó Kornél viheti a mélységbe Bradley Coopert

bradley-cooper-hd-wallpaper.jpg

Felkapaszkodhat a legnagyobbak közé a magyar rendező Hollywoodban. Nagyszabású A-kategóriás filmet rendezhet. A mélytengeri mélységből juthat a magasba.

Nem sokak magyar rendezőnek adódott, hogy hollywoodi A-listás színészekkel forgasson és művészien kivitelező közönségfilmet forgasson. Ilyen lehetőség adódik most Mundruczó Kornélnak, aki a Viszkis film után Bradley Cooperrel merülhet le az óceán mélyére.

A négyszeres Oscar-jelöt színész ugyanis aláírt a Deeper című sci-fi filmhez, amit Max Landis írt. A The Wrap úgy tudja, hogy Cooper lesz a film főszereplője és a rendezést nem más végezheti, mint a 2014-es Fehér Isten rendezője, Mundruczó Kornél.

Mint ahogyan azt maga Landis jellemezte, az új film a Birdman+Ragyógás+2001: Űrodüsszeia+Locke+A barlang szerelemgyereke lesz. A Deeper-ben Cooper egy Eddie Breen nevű űrhajóst alakít, aki mélytengeri kutatómunkára vállalkozik a Föld legmélyebb pontjára (a való életben ez a Csendes óceáni Mariana árok). Míg Breen egyre mélyebbre jut, úgy kezd el mindenféle titokzatos erőkkel találkozni, fizikailat és szellemileg egyaránt.

Bradley Cooper tavaly számos nagyvásznú projektben vett részt, mint amilyen Cameron Crowe Alohája, vagy a John Wells által megvalósított Az ételművész, illetve a David O. Russel műhelyéből kikerülő Joy. De ugyanakkor a tévében is látható volt a Netflixes Wet Hot American Summer: The First Day of Camp illetve a CBS csatorna Csúcshatás című sorozatában, ami éppen az ő főszereplésével, 2011-ben készült azonos című film továbbgondolása. Idén Cooper egy kis szerep kedvéért beugrott Dan Trachtenberg 10 Cloverfield Lane című filmjében és hamarosan szerepelni fog Jonah Hill és Miles Teller nevével fémjelzett, Todd Phillips által rendezett War Dogs című filmjében.

Forrás: The Wrap

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr928548628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása