Extrémen akciódús és brutálisan látványos lesz az új Tini Nindzsa Teknőcök
2016. április 11. írta: prominent

Extrémen akciódús és brutálisan látványos lesz az új Tini Nindzsa Teknőcök

ninja.jpg

Az Out of Shadows alcímet viselő film soha nem látott kalandot ígér. Megérkezett az új előzetes. Katt tovább!

Amikor már azt gondoljuk, hogy az első részt alig lehet túlszárnyalni, akkor az alkotók egyre elképesztőbb ötletekkel tartják fenn az érdeklődésünket. Szexi csaj, sármos férfiember, humoros és mutáns állatszereplők és elképesztően látványos akciójelenetek. És ez csak a legújabb előzetesből látszik. Mi lesz itt még?

Michelangelo, Donatello, Leonardo, és Rafaello dén nyáron ismét felveszi a harcot a rosszfiúk ellen, akik ezúttal brutálisan nagyobbak és gonoszabbak lesznek. Csatlakozik hozzájuk April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett), és egy újfiú: egy hoki-maszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell). Miután Shredder megszökik az őrizetből összeáll egy őrült tudóssal, Baxter Storckamnnel (Tyler Perry) és két agyalágyult fickóval, Beboppal (Gary Anthony Williams) and Rocksteady-vel (Stephen “Sheamus” Farrelly pankrátor), hogy megvalósítsák ördögi tervüket: leigázni a világot. Bár a teknőcök Shredderrel és csatlósaival vannak elfoglalva, hamarosan rájönnek, jóval nagyobb gonosszal fog kelleni felvenniük a mutáns kesztyűt:  egy x dimenzióbeli idegennel, Kranggal.

Az első előzetes is már lenyűgözött, de a mostani még jobban beszippant és alig várod, hogy lássad a moziban. Nos, arra se kell sokat várni, ugyanis a TMNT 2-t június 3-án mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr148588336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köldök_szösz 2016.04.13. 15:02:57

Nem úgy volt hogy mindenki utálta ezt az öböl mihály féle rebootot?
süti beállítások módosítása