Mágikus szörnyekkel támad az új Harry Potter film
2016. április 11. írta: prominent

Mágikus szörnyekkel támad az új Harry Potter film

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-eddie-redmayne1.jpg

Megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük című film előzetese. Rowling könyvéből készült, de Harry Potter nélkül. Mégis varázslatos!

Nincs, nem volt, nem lesz, elég volt. Csak néhány jelző, amit J.K. Rowling használt, miután interjúkban többször rákérdeztek, kívánja-e folytatni a Harry Potter-könyvsorozatot. Az ifjú varázsló hányattatott sorsáról szóló hétkötetes történetszéria 2007-ben az utolsó, Harry Potter és a Halál ereklyéi című könyvvel véget ért, azonban az őrület, ami követte, napjainkig tart.

Ezt az elképesztő érdeklődést kívánták némileg csillapítani a Harry Potter univerzumhoz köthető, kvázi kiegészítő kötetből készített filmmel. A Legendás állatok és megfigyelésük egy varázslatos tankönyv látszatát kelti, és külön könyvként is megjelent. Ebből a kötetből a Warner Bros. most egy három részes élőszereplős, varázslattal átitatott történetet hoz a mozikba.

A főhős, Göthe Salmandert (Eddie Redmayne) New Yorkba tart, hogy ott megfigyelje és rendszertanilag besorolja a mágikus lényeket.

További szereplőként szerepel Katherine Waterston mint Porpentina “Tina” Goldstein, Alison Sudol mint Queenie Goldstein, illetve Dan Fogler mint Jacob Kowalski. Rajtuk kívül a filmben ott lesznek: Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman illetve Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, valamint Gemma Chan és Faith Wood-Blagrove is.

A tervek szerint a David Yates által rendezett első rész 2016. november 18-án, a másik 2018. november 16-án kerülne a mozikba, míg a harmadik epizódot 2020. november 20-tól láthatják a nézők.

Egy kis ízelítőt már láthattunk a filmből, most itt a teljes trailer. Mágikus lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr678587736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vbn 2016.05.29. 09:37:04

Hmmm... szóval rájöttek, hogy csak kéne még HP filmeket csinálni (=biztos pénz), de sajnos az eredeti szereplők már kiöregedtek, ezért inkább HP UNIVERZUM-os film lesz! :-)
süti beállítások módosítása