Liam Neeson szörnyként mesél
2016. április 12. írta: prominent

Liam Neeson szörnyként mesél

szorny.jpg

Megkérezett A Monster Calls, azaz Szólít a szörny előzetese. Új misztikus dráma kerül ősszel a mozikba. Trailer a tovább mögött!

A meglehetősen látványosnak és elég sötétnek ígérkező A Monster Calls (Szólít a szörny) trailerében Liam Neeson különös utazásra hívja főhősét.

Patrick Ness díjakkal övezett ifjúsági regényének, a magyarul a Szólít a szörny címen elérhető kötetnek filmváltozata is egy 12 éves fiúról, Conorról (Lewis MacDougall) szól, akinek meg kell küzdenie anyja (Felicity Jones) betegségével, valamint az osztálytársai állandó zaklatásával. Ezért esténként egy különös álomvilágba menekül, ahol a szörnyek és mesék által fedezi fel a bátorságot, a veszteséget és a hitet. Részletet a könyvől EZEN az oldalon találtok.

szorny2.jpg

A mellékszerepekben olyan sztárokat hallhatunk illetve láthatunk, mint Toby Kebbell (Fantasztikus négyes), Sigourney Weaver (Avatar) és Geraldine Chaplin (A lehetetlen).

A Szólít a szörny című film 2016. október 16-tól látható a mozikban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr698597406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása