Feltámadt a Godzilla Japánban
2016. április 14. írta: prominent

Feltámadt a Godzilla Japánban

godzilla01.jpg

A szörnyek királya ismét lecsap, katonai pornóban tobzódik. Ezúttal a felkelő Nap országában. Megjött a trailer. Anime rajongóknak kötelező.

A Toho Pictures által közzétett előzetes alapján az eredeti felépítésű szörny huszonkilencedik reinkarnációjával borzolják a nézők idegeit. A Godzilla Resurgence (Godzilla: Feltámadás) Japánban július 29-én kerül a mozikba, további, a világ más pontjain való bemutatási időpontról egyelőre nem érkezett jelentés.

Tizenkét évvel a Godzilla: Final Wars után, tavaly nyárn forgatták az új Godzilla-filmet Hideaki Anno és Shinji Higuchi, akit a Neon Genesis Evangelion és az élőszereplős Attack on Titan filmek kapcsán ismerhetünk.

godzilla02.jpg

Toho korábban elárulta, hogy olyan CGI-t használnak a filmhez, ami alapján Higuchi azt mondta, a mai korban található "legfélelmetesebb" Godzillát sikerült megalkotni. A rendező hozzátette, az alkotók másfajta irányt szabtak a korábbi finomabb előzmények után, mivel a jelenkori világ elveszítette ártatlanságát, miután az utóbbi években terrortámadások és természeti katasztrófák sújtják. A főbb szerepekben, a 328 mellékszereplők mellett, Hiroki Hasegawa, Yutaka Takenouchi, Satomi Ishihara lesz látható.

Hideaki kézjegye jól látható a traileren is, hiszen rá jellemző elemek: helikopterek, tankok és harci akciók egész sora jellemző, egyfajta katonai pornó lesz. Lessétek!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr118612600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása