Vérszomjas modell üldözi Keanu Reevest
2016. április 16. írta: prominent

Vérszomjas modell üldözi Keanu Reevest

keanu.png

Adott egy hihetetlenül szép lány. Egy szépséghibával: életveszélyes. Vér és erőszak. A modellvilágban. Itt a Neon Démon előzetese.

Új szép lány érkezik a városba. Ami még nem is lenne semmi különleges, hiszen a modellkarrierért ácsingózó szép lányokból Dunát lehetne rekeszteni. Csakhogy ez a lány különleges. Az ügynökségnél fel is figyelnek erre a páratlan szépségű csajra, aki aztán bekerül a modellek rózsásnak cseppet sem nevezhető világába. Vidéki bája és természetes szépsége a pályatársak irigyét is kiváltja, akik minden eszközzel azon munkálkodnak, hogy megszerezzék tőle azt a szépséget, amivel aztán tündökölhetnek a divat világában.

neon-demon-elle-fanning-1.jpg

Azonban az Ellen Fanning által megformált ambíciózus modellt nem abból a fából faragták, hogy csak úgy megadja magát a kizsigerelőknek, ezért aztán sajátos módszerekkel próbálja megállnia a helyét: vérrel és erőszakkal. Itt jön a képbe Keanu Reeves is, akit megbabonáz a lány szépsége, ugyanakkor annak taszító-vonzó kisugárzása elképesztő helyzetekbe keveri.

A Nicholas Winding Refn által rendezett Neon Démon premierjéje az idei, immár harminckilencedik kiírásába érkező Cannes-i Filmfesztiválon kerül sor, s azt követően júniusban érkezik a mozikba, Magyarországra is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr18632518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jefoo 2016.04.16. 18:28:47

Most priviztünk róla egyik netes ismerősömmel.
Nekem ígéretesnek tűnik :-)
süti beállítások módosítása