Steampunk minyonok az Alice Tükörországban filmben
2016. április 24. írta: prominent

Steampunk minyonok az Alice Tükörországban filmben

alice-through-the-looking-glass-seconds-slice-600x200.jpg

Az apró lények ezúttal nem sárgák, hanem óraszerkezetűek. Mégis édibédik. Ez lesz az újabb őrület?

A lázadó steampunkosok most igencsak megkapják a maguk csecsebecséit, hiszen az Alice Tükörországban című filmben a Sacha Baron Cohen alakított Time (Óra v. Ketyegő) egy Viktoriánus óraszerű erődítményben él. Itt sertepertélnek segítői, a Seconds-ok (Másodpercek), ilyen felhúzható kütyük, amik az uruk szolgálatában bármihez bevethetőek. Sőt, 60 darab összeállásával alkotják a Minutes-t (Percek), és - most kapaszkodjatok meg -, ha ők is összeállnak, akkor létrehozzák a Hours-t (Órát). Sz Entertainment Weekly hozott róluk néhány képet, amit megtaláltok a cikk alatt.

James Bobin rendező szerint ezek olyan apró olajos házikedvencek, akik mindig ott vannak, ha segítség kell. De nem mindig ilyen kis lelkes cukiságok, megvan a maguk sötét oldala is, amit maga Alice (Mia Wasikowska) is megtapasztal, miután a Time-tól ellopja az elemét.

A Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter szereplésével készült Alice Tükörországban című filmet június 2-től játszák a magyar mozik.

alice-through-the-looking-glass-seconds.jpg

alice-through-the-looking-glass-seconds-1.jpg

alice-through-the-looking-glass-seconds-concept-art.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr938659174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása