Összeszarod magad ettől a horrorfilmtől
2016. május 11. írta: prominent

Összeszarod magad ettől a horrorfilmtől

woods2.jpg

Valamilyen gonosz rejtőzik az erdőben. Megjött a The Woods hátborzongató előzetese. Részletek a tovább mögött!

A The Woods című előremutató horrorfilmet Adam Wingard rendezte, aki a The Guest és a sokak által kedvelt You're Next filmekkel már bebizonyította, valamicskét konyít a rémisztgetéshez. És most egy újabb szintet lép a harminchárom éves filmrendező.

A trailerből kiindulva elmondható, hogy Wingard ezúttal a mindenből egy keveset, s az egészet magamévá gyúrom elvet követve egy egyedi horrorkavalkádot hozott létre.

Bár a sztori felállása szinte klasszikus: egy maréknyi fiatal az erdőbe megy, kicsit Gonosz halott és kicsit Ideglelés filmek stílusában, és mindannyiójukkal titkozatos természetfeletti dolgok történnek. És nem mindenki marad életben. Nos, ez a legegyszerűbb módja, hogyan ijesztgessük az embereket egy klasszikus horrorfilm sémáin keresztül.

woods.jpg

A  remegő képes megoldások igazán alkalmasak arra, hogy a frászt hozzák ránk, és kiváltsák a klausztrofóbia érzését. Ehhez még hozzátesz a Police Every Breath You Take furcsa feldolgozása. Sting még sosem volt ennyire ijesztő.

A főbb szerepekben feltűnik James Allen McCune (Szégyentelenek, The Walking Dead), Callie Hernandez (Alkonyattól pirkadatig), Brandon Scott (Grace Klinika, Stitchers), Valorie Curry (Gátlástalanok), Corbin Reid (Not So Union), és Wes Robinson (Az elnök árnyékában, Hawaii Five-0).

Míg a konkrét történet eléggé homályos, a The Woods trailere alapján, ami a rendező tweetje szerint olyan lesz, hogy összeszarod magad, várhatóak igazán rémísztő megoldások. Ami ugye jóhír a horrorfilm rajongóinak, de nem azoknak, akik gatyát viselnek.

 

Bónuszként pedig eléggé izgalmas a poszter, mindenféle ilyenkor szokásos kritikai jellemzésekkel. Meglátjuk, hogy mitől félünk.

woods03.jpeg

A The Woods filmtől, a rendező szavaival élve, szeptember 16-án szarod össze magad.

 

 

Forrás: inverse

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr68705912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holland Lovas 2016.05.12. 11:42:47

OMG, de hatásvadász cikk. Mégis mitől lenne "előremutató" horrorfilm? A trailerből sem jön át semmi extra, még hogy horrorkavalkád.

sircharley 2016.05.12. 15:28:46

Lehet, hogy adok neki egy esélyt, de eleve mínuszból indul a "talált kamerás" faszság miatt

Patkááány 2016.05.12. 16:15:02

Hát, engem nem győzött meg se a szöveg, se a tréler. Mintha izzadságszagúan akarná bizonygatni, hogy mennyire überjó film lesz... talán mert valójában gyönge és unalmas. Valahogy már az Ideglelés se nagyon mozgatott meg, se tíz évesen, se felnőttként.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.12. 22:28:07

Hát a trailer alapján ennél még a Harry Potter sorozat némelyik része is félelmetesebb :)

bobbafet 2016.05.13. 00:31:18

kezdő kepsorok a ragyogás steadycames felvezeteset nyuljak le. gyengenek tunik a egesz...
süti beállítások módosítása