Gyilkológéppé válik Ben Affleck
2016. május 13. írta: prominent

Gyilkológéppé válik Ben Affleck

accountant.jpg

A meg nem értett zseni visszavág! Bosszút áll a Batman filmért. Megjött a The Accountant előzetese. Trailer a tovább mögött!

Jó, talán túlzás lenne azt állítani, hogy a Batman Superman ellen filmben túl feledhető alakítást nyújtott, de annyi bizonyos, sokaknál kiverte a biztosítékot a megfáradt és eléggé unott denevérember megformálása. De felejtsük is el nyomban ezt az emléket, helyett koncentráljunk a Warrior- A végső menet című film, rendezőjének, Gavin O'Connor legújabb filmjének első előzetesére.

Abban ugyanis Ben Affleck újra a Holtodiglan-t megidéző hangulatot hozza, legalábbis az előzetes erre játszik rá. Feltűnik még Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, illetve Jean Smart, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor és John Lithgow.

Az izgalmasnak ígérkező film története drámai, Christian Wolff (Affleck) egy könyvelőt alakít, aki jobban bánik a számokkal mint az emberekkel. Mintha Eisntein és Picasso szerelemgyereke lenne. Épp az, hogy nem tudja kiismerni az embereket, sorodja veszélybe. Egy kisvárosi könyvelői irodának alcázva, ő egy szabadúszó könyvelőt alakít, aki a világ legveszedelmesebb bűnőzői szervezetének (maffia) dolgozik. Miután azonban erre fény derül, és a pénzügyminisztérium bűnözés elleni végrehajtói osztálya vizsgálódni kezd, Ray King (Simmons) vezetésével, Christian vált és átlép egy robotokat fejlesztő céghez, ahol viszont az egyik könyvelő (Anna Kedrick) rájön dollármilliók elsikkasztására vonatkozó huncutságra. Mikor Christian közelebbről is szemügyre veszi és beleással magát a főkönyvekbe, egyre több csontváz kerül onnan elő.

A korhatáros besorolású (az erőszak és a nyelvezet miatt) The Accountant c. filmet október 14-től játszák a mozik, magyarországi bemutató egyelőre nem ismert.
-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr388713714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ónodi Ádám 2016.05.16. 13:46:58

Csak szólok, hogy Géza Batmanként kiemelkedően jó volt, és az egész univerzumban kb. csak egy minimális számú ember nem látja ezt így, rajtuk kívül az összes néző és kritikus is dicsérte
süti beállítások módosítása