Hoppá, jött egy bejelentő trailer a Trainspotting folytatásához
2016. május 16. írta: prominent

Hoppá, jött egy bejelentő trailer a Trainspotting folytatásához

trainspotting.jpg

Az előzetes visszavisz minket a múltba és előrevetíti a jövőt. Vagy valami ilyesmi. Videó a tovább mögött!

Megjött hát az első mozgóképes bejelentés a Sony Picturestől, hogy elkezdték a Trainspotting 2 forgatását. A videóban felhasználták az 1996-os eredeti film jeleneteit, valamint jelzik, hogy a T2 név alatt futó filmprojekt forgatása már elkezdődött, és 2017. január 27-én be is mutatják.

Már vannak forgatási képek is.

A Danny Boyle által rendezett film alapkarakterei Irvin Welsh regényéből származik, ahol Renton, Sick Boy, Spud és Begbie, akiket Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner és Robert Carlyle alakított négy heroinista srácról, ma már férfiról szól, akik a napi adagért bármire hajlandóak voltak. Húsz év elteltével játszódik a film, feltárják, mi történt a karakterekkel az eltelt két évtized alatt, illetve mélyebben is megismerhetjük őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr598722800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása