Felfedték a Harry Potter spinoff szörnyecskéjét
2016. június 23. írta: prominent

Felfedték a Harry Potter spinoff szörnyecskéjét

karmos.png

Göthe Salmander bőröndjéből bújik elő a karmos jószág. Itt a Legendás állatok és megfigyelésük új videója.

Persze, lehet azon filózni, hogy minek kell egy hetvennyolc oldalas magizoológiai kötetet vászonra vinni, ráadásul három részben, de ez álszent kérdés. Mindenki tudja a választ. Így hát tekintsünk el a moralizálástól és vegyük szemügyre, hogy a legújabb videóban melyik szörnyecskéről hull le a lepel, vagyis bújik ki Salmander bőröndjéből.

A Warner Bros. Pictures most egy új videórészletet közölt az ősszel mozikba kerülő Fantasztikus állatok és megfigyelésük című filmből, amiben most először pillanthatunk bele Göthe Salmander hihetetlen varázslényeinek birodalmába.

Az Eddie Redmayne, Katharine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell és Jon Voight főszereplésével készült film mágikus világáról ki más, mint az azonos című kötet szerzője, maga J. K. Rowling mond néhány szót.

A történet 1926-ban kezdődik, amikor Göthe egy olyan iratot talál, amiben szerepelnek a varázslények. New Yorkba érkezik egy titokzatos bőrönddel, aminek tulajdonságairól és képességeiről egy mugli nem szerezhet tudomást, s mégis.... Egy Jacob nevű mugli egy véletlen baleset folytán kinyitja a varázsló bőröndjét és rászabadít a világra néhány igencsak kellemetlen varázslényt.

A Legendás állatok és megfigyelésük c. film forgatókönyvét Rowling írta, ezért is érdekes lesz,és világszerte november 18-án kerül a mozikba, 3D-ben is.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr348835134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása