Ettől rettegünk a sötétben
2016. június 24. írta: prominent

Ettől rettegünk a sötétben

heyladylightsout.jpg

Egy titokzatos lény szedi áldozatait. Te sem menekülhetsz. Ettől sikítófrászt kapsz! Megjött a Lights Out c. horrorfilm vadiúj előzetese.

Ha azt hitted, hogy a gyermekkori trauma miatt életre kelt démonokat magad mögött hagyhatod, akkor tévedésben vagy. Ezt próbálja meg bemutatni a New Line Cinema által életre keltett Lights Out (Amikor kialszik a fény) horrorfilm, aminek megjött egy új trailere.

Egy olyan iszonyatos félelmet keltő lény lapul a sötétben, hogy attól fog kirázni a hideg. Mikor Rebecca elhagyja szülőházát, azt gondolja, nem éri utol a gyermekkori félelme. Felnőve aztán megtapasztalja, mekkorát tévedett és bár sosem derült fény arra, hogy mi is lakozik a sötétségben, ami teljesen ráhozza a frászt... mégis újra szembesülnie kell vele. Mivel kisöccse, Martin ugyanezt éli meg, azaz megmagyarázhatatlan jelenségek és ijesztő akciók nehezítik az életét. De még inkább elborzasztó az, amikor rájönnek, hogy annak az izének köze van anyjukhoz, Sophiehoz. Így hát ezúttal Rebeccának még közelebbről meg kell az egész ügyet vizsgálnia, hogy kiderüljön az igazság, és többé nem lehet félvállról venni, hogy az életük veszélyben van... Kiváltképpen, ha egyszer kihunynak a fények.

Az Eric Heisserer forgatókönyvét David G. Sandberg vitte vászonra és Teresa Plamer (Gyilkosság három felvonásban, Holtpont), Gabriel Bateman (Stalker tv-sorozat), Alexander DiPersia (Legenda vagyok, 90210, Szerelmcsapás, Gotham tv-sorozat) illetve Billy Burke (Alkonyat filmsorozat) és Maria Bello (Harmadik fél, Fogságban, Bátrak városa) játszák a karaktereket.
Az eredetileg háromperces rövidfilmként induló horrorsztori nagyjátékfilmmé vált és július 13-án lesz a bemutatója.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr788837778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása