Tom Hanks nem a főszereplő, mégis a film sztárja
2016. július 28. írta: prominent

Tom Hanks nem a főszereplő, mégis a film sztárja

vlcsnap-9446-08-11-02h48m23s920.png

Meg Ryan rendezett egy filmet egy háborús postás fiúról. Megjött az Ithaca trailere.

Bár producerként szerepel elsősorban Tom Hanks a Meg Ryan rendezte Ithaca filmben, azért csak feltűnik egy-két pillanatra. Igen, csupán nyúlfarknyi a szerep, mégis a film sztárja. Ugyanis nem igazán vonultatnak fel nagy neveket, és a film elsősorban filmfesztiválokon látható. Jött egy előzetes, de abból se tudunk meg arról többet, hogy vajon mozik műsorára is kerül-e.

Az Ithaca film William Saroyan Emberi történet (The Human Comedy) regénye alapján készült. A történet szerint 1942-ben egy tizennégy éves srác arra kényszerül, hogy munkát vállaljon, amivel eltarthatja családját, mivel bátyját besorozták, hogy harcoljon a második világháborúban. Kerékpáros postás lesz a fiúból, aki sorra járja a házakat, hogy a fronton harcoló honvédek táviratait kézbesítse, főként fájdalomról és szenvedésről szólnak a sorok. Aztán egy nap olyan hírt kell kézbesítenie, ami őt magát is megváltoztatja. 

Az egyes karakterek szerepeiben Alex Neustaedter-t, Jack Quaid-et és Sam Shepard mellett Meg Ryant és Tom Hankset láthatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr268920206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása