Ijesztőbb és durvább lesz a Jurassic World 2
2016. október 01. írta: prominent

Ijesztőbb és durvább lesz a Jurassic World 2

ind.jpg

Vajon lesznek fegyveres dínók? Még több kotyvasztott őslény várható? Pár részlet kiderül.

Jövőre, azaz 2017 februárjában megkezdődik a Jurassic World folytatásának forgatása Londonban és Hawaii-n. Az első rész rendezője, Colin Trevorrow, aki most producerként és társíróként vesz részt a folytatásnál, elárulta, megnyugodhat a közönség, elvetették azt a gondolatot, hogy fegyveres dínókat gyártsanak. Nincs ilyen tervük, sőt. Trevorrow elmondása szerint sokkal inkább a Jurassic Park hangulatát kívánják megcélozni, azaz valódi állatokként ábrázolni a dinoszauruszokat illetve minél kevesebb CGI-t használnának.

Így aztán várható, hogy több animatronic megoldást választanak, s ezzel jóval valóságossá téve az egész történetet. Már, ha a dinók jelenléte valóságosnak tűnhet. Trevorrow azt is elárulta, hogy Juan Antonio Bayona (Árvaház) rendezőt már azelőtt kiszemelte magának, hogy a nyilvánosság erről tudomást szerzett volna. Meglátása szerint Bayona rendelkezik azokkal a képességekkel, amikkel sokkal ijesztőbb és durvább filmet tud készíteni.

 

A rajongók számára jó hír, hogy Chris Pratt már megkapta a forgatókönyvet és alig várja a közös munkát a másik főszerepet játszó Bryce Dallas Howarddal. Másokról egyelőre nem tudni. Bár rebesgették, hogy Sam Neill visszatérne mint Alan Grant, bár ezt maga a színész elképzelhetetlennek tartja. Úgy nyilatkozott, hogy senki nem tudja, hová tűnt Alan Grant. Lehet, hogy nyugdíjba ment vagy meghalt. És különben is, az is lehet, hogy posztdinoszauruszos stresszben szenved valahol.

A találgatásokat pedig az indította el, hogy Colin Trevorrow éppen Alan Grant híres mondatával jellemezte a készülő folytatást. "A dinoszauruszokat és az embert, e két fajt mintegy hatvanöt millió év evolúciója választja el, majd pedig hirtelen újra egyesítjük őket. Kinek van a lehető leghalványabb fogalma arról, ettől mit várhatunk?"

Ellenben az Ian Malcolm karaktert megformáló Jeff Goldblumnak nem lenne ellenére, hogy visszatérne a dinós filmbe, és ő érdekesnek találná, hogy karaktere és Alan Grant vajon hol tart jelenleg.

A Frank Marshall és Steven Spielberg producerkedése alatt megvalósuló Jurassic World folytatását 2018. június 22-én küldik a mozikba.

Egyébkét a Jurassic World elképesztő sikert ért el a mozik kasszájánál, világszerte több mint 1,6 milliárd dollárt hozott.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4111756839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.02. 13:52:15

Nem kifejezetten fegyveres dinokra szamitok, inkabb fegyverkent hasznaltra, az egesz elso resz ezt keszitette elo. Ami a csavar lesz szerintem, hogy nem oriasi dinok lesznek, hanem valami kicsi pl kutya meretu. Huskins teljesen egyertelmuen utalt erre mielott az egyik raptor megette a laborban: "kepzeld ezt el kisebb meretben, amely kepes elbujni a legfejlettebb haditechnika elol".

onderon 2016.10.02. 21:30:09

szörnyű még olvasni is ezeket a butaságokat
süti beállítások módosítása