Megvan az élőszereplős Mulan bemutatója
2016. október 05. írta: prominent

Megvan az élőszereplős Mulan bemutatója

horse_1.png

A kínai női harcos története érkezik a mozikba. Megvan, mikor láthatjuk a nagyvásznon. Részletek tovább.

Reneszánszát éli a régi klasszikus animációs filmek CGI-gazdag és élőszereplős feldolgozása. Majd meglátjátok a cikk végén. De először említsük meg a Walt Disney Pictures legújabb bejelentését, ami azt takarja, hogy az ún.: Cím Nélküli Disney Mese bemutatójára 2018. november 12-én lesz. Mindez persze azt jelenti, hogy a Mulan élőszereplős változata került a mozikba, mégpedig 3D-ben. Egyelőre más bemutatóról arra az időre nem tudunk, így bizonyosan jó időben, konkrétan az amerikai nagy ünnepek egyikére, a Hálaadásra érkezik Mulan.

A stúdió egyebek mellett erről a filmről is értekezett még 2015 tavaszán. Mulan történetét a Disney 1998-ban küldte a mozikba, animációs filmként, amiben a legendás kínai női harcos, bizonyos Hua Mulan történetét mutatták meg, aki fivér híján az idős apja helyett megy csatába.

A forgatókönyvet Lauren Hynek és Elizabeth Martin írják, a szereplőgárdáról egyelőre nincs hír.

És ha már az elején említettem az előszereplős fétist, akkor elmondható, hogy a Mulan mellett több mint egy tucat klasszikus animációs érkezik élőszereplős változatban. A Disney olyan meséket teremt újra, mint a Szépség és a szörnyeteg, az Oroszlánkirály, A Dzsungel könyve 2, de érkezik a Szörnyella, a Demóna 2, a Dumbó, illetve a James és az óriásbarack, a Micimackó, a Pinokkió, a Dzsin (Aladdin spin-off), a Night on Bald Mountain (ami a Fantázia spin-offja), valamint a Kis hableány és a Kőbe szúrt kard. Akárcsak a Csingiling is, amiben Reese Witherspoon játsza a főszerepet. De fejlesztik az élőszereplős Pán Pétert is, amit az Elliott a sárkány írója és rendezője, David Lowery rendezi.

-br-

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr9111771165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása