Nanorobotokkal teszik vérengzősebbé Vin Dieselt
2019. október 21. írta: prominent

Nanorobotokkal teszik vérengzősebbé Vin Dieselt

vd.jpg

Szuperhős energiát fecskendeznek bele, de közben kitörlik a memóriáját. Megjött a Bloodshot előzetese. Ez található a tovább mögött!

Első valamirevaló Valiant Comis szuperhősképregényt visz nagyvászonra a Sony Pictures. ahol Vin Diesel alakítja a főszerepet. A Kevin Van Hook, Don Perlin és Bob Layton által alkotott Bloodshot egy egykori katonát, Ray Garrison-t (Diesel) halála után a Rising Spirit Technologies tudósainak egy titkos csapata speciális technikával visszahozzák az élők sorába – milliárdnyi nanorobotokkal töltik fel a testét, szuperembert létrehozva.

Ezzel tökéletes katona lesz, meggyógyítja magát a sérülésekből, izmokat épít és kompatibilis lesz a műszaki cuccokkal. Ray azaz Bloodshot semmire nem emlékszik, és küszködik azzal, hogy kiderítse ki is ő valójában, miközben lassan felfedezi, milyen típusú fegyvert is kovácsoltak belőle. Mindezt pedig egy csapat más harcos segítségével, akiket úgy ismernek, hogy Chainsaw. Ahogyan visszatérnek az emlékei, úgy kezd egyre veszélyesebbé válni és sérthetetlensége miatt megállítani őt, csak egy másik, hasonlóan feltuningolt emberszerűség képes. Vajon mi lesz a vége?

A Halálos iramban franchise sztárja mellett szerepel még Toby Kebbell (A Majmok bolygója: Forradalom), Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Nyomd, bébi, nyomd), Talulah Riley (Westworld), valamint Johannes Haukur Johannesson (Trónok harca), Lamorne Morris (New Girl – Új lány, Éjszakai játék), illetve Guy Pearce (Prometheus) és Alex Hernandez (UnREAL).

A Bloodshot filmet Dave Wilson rendezi, aki olyan játékok filmes betéteiért felelt mint a Halo 2, Mass Effect 2 és BioShock Infinite. A történetet Eric Heisserer (Érkezés, A dolog) írója körmöli.

A filmet 2020. február 20-án érkezik a magyar mozikba.

 

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr4515244972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása