Eldobjuk az agyunkat az új Avatartól
2020. január 08. írta: prominent

Eldobjuk az agyunkat az új Avatartól

enp7lbguyaisdl2.jpg

Nem aprózzák el a látványt, ha feleennyire lesz jó a történet, már jól jártunk. Jöttek részletek, amik a tovább mögött vannak!

Szépen felépítették a koncepciót, amit el is küldtek a sajtónak, had örömködjenek egy kicsit az Avatar újításáért. És ha a koncepciót tartani fogják, akkor ismét műszaki bravúr lesz a kéklényes mozgókép. Már az első sem volt kismiska, és most sorra fognak jönni az alkotások.

A James Cameron nevével fémjelzett mozifilmek nem is érkezhetnének jobb időben, hiszen a szuperhősös filmek lassan lecsengenek, vagyis visszahúzódnak, a Star Wars-os szaga egy időre pihenőre tér, és a formabontó Avatar ismét meghódíthatja a mozikat.

45710b10-315c-11ea-aff7-66d3a45c7321.jpg

A 20th Century Fox ezért aztán mindjárt melegében kidobta a koncepciót, hogy fenntartsa az érdeklődést és közben megy a sziszifuszi munka a háttérben. Látványból jelesnek ígérkezik és Pandora bolygó új területe lenyűgöző.

enp7lbguuaafbu7.jpg

Nem kevésbé a szereposztás, ahol olyan nevek vannak mint Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel illetve Jemaine Clement, és Oona Chaplin. Ám Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, valamint Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald, illetve Sigourney Weaver is a csapat tagja lesz.

enp7lbguyaeeivv.jpg

Négy folytatás van tervezve, azaz összesen öt film lesz az elsővel együtt. Miles Quaritch pedig valamennyi folytatásban helyet kap, ő lesz a főgonosz. Az Avatar 2 és Avatar 3 forgatása párhuzamosan zajlott 2017 szeptember 25-től.

enp7lbhvuaesn8v.jpg

Az Avatar 2 premierjét eredetileg idén karácsonyra tervezték, ám a részletek kidolgozására adnak még maguknak időt és a tervek szerint 2021. december 17-én tervezik a mozikba küldeni a filmet, s aztán kétévente lennének a bemutatók. Az utolsó két részt azonban csak akkor mutatják be, hogy az előző kettő jól szerepel a mozikban.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr915399308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rgs 2020.01.10. 18:41:46

Szeretnék hinni benne, de a repülőgyík helyett úszógyík erősen elbizonytalanított.
Nagyon nem lenne jó ha a sokadik szuperhősunalom és a star wars lózungcsokor után ezt is eltolná az ún. holivúd.
süti beállítások módosítása