Jason Statham szeretne James Bond lenni
2015. június 02. írta: prominent

Jason Statham szeretne James Bond lenni

jason-statham.jpg

Sokan szeretnének Őfelsége titkos ügynöke lenni. De csak egy lehet. Most az akciósztár is beszállt a versenybe.

Számos színész szeretné átvenni Daniel Craig helyét a 007-es ügynök szerepében. A The Guardiannak adott interjúban Jason Statham arról mesélt, hogy szívesen öltené magára James Bond figuráját.

"Megtenném-e? Kib@szottul, igen! Képes vagyok-e rá? Kib@szottul, igen!" - fogalmazott lelkesen a negyvenhét éves színész. Hozzátette, hogy Craig remek a szerepben, és ő is tudná hozni a decens ügynököt, de egészen más fából faragnák. Arra a kérdésre, hogy esetleg gonoszt alakítana-e a Bond-filmben, a következőket felelte: "Nem is tudom, hogy elvállalnám-e. Az nem az én asztalom. Inkább a másik pasit játszanám."

Jason Statham legismertebb filmes alakításait ezidáig akciófilmekben nyújtotta; Guy Ritchie több filmjében is játszott, szerepel A szállító című filmekben, a Crank-Felpörögve főszerepét is elvállalta, illetve a The Expendables - Feláldozhatók filmekben és a Halálos iramban hetedik epizódjában is szerepel. Hangját kölcsönözte a Call of Duty illetve a Red Faction II videójátékok egy-egy szereplőjének. Legújabb, részben Budapesten is forgatott filmje, az A kém június 4-én érkezik a magyar mozikba.

Forrás: TheGuardian

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr907512182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.03. 14:33:44

hell no, csípem, de nem bondnak való...

arsenal71 2015.06.03. 21:22:19

A mostani után már akárki lehet. Megölték Bondot.

paráznabillegető 2015.06.04. 07:47:21

pedig bond gonosznak kiváló lenne.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2015.06.04. 08:27:46

szeretem stathamet, de nem tudom elképzelni bond karaktereként. craiget sem tudtam. nem is lett jó. mindent kiöltek a filmből, ami bondot bonddá tette. félek, hogy ha statham játszaná a karaktert, ezt az akcióvonalat folytatnák vele...

qtyuly 2015.06.04. 12:31:56

Hát a világ vicce lenne! :)
süti beállítások módosítása