Korrupt hatalommal szállnak szembe
2016. június 02. írta: prominent

Korrupt hatalommal szállnak szembe

deltoro_1.jpg

Megvan a Sicario folytatásának rendezője, visszatér Beniciol Del Toro is. Érdekes részletek jöttek. Ez van tovább!

Még mielőtt a Denis Villeneuve által rendezett Sicario a mozikba került volna, már felfedték azon terveiket, hogy mindenképpen lesz folytatása. A Deadline most megírta, hogy a második részt Soldado (Katona) címen fut és a rendezést az olasz Stefano Sollima (Gomorra, A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék) vállalta. És ahogy korábban szó volt, az Alejandro Gillick nevű egyik fő karakter megszemélyesítője, az Oscar-díjas Benicio Del Toro visszatér.

A Sicario egyébként egy FBI-ügynök, Kate (Emily Blunt) szemszögéből láttató történet, és az ő hihetetlenül konfliktusos utazása, ami az összeesküvések és a korrupció, valamint a morális züllés körül forog egy határmenti drogháborúban. Ez a határterület az USA és Mexikó között húzódik. Kate egy elképesztően brutális világ látványa tárul a szeme elé, ahol a drogterjesztés olyan magasiskoláját tapasztalja, amit csakis magas hatalmi pozícióban lévőkkel lehet fenntartani és mindenképpen egy mexikói kartellvezető kiiktatása a cél. Csakhogy...

Emily Blunt más munkái miatt - ő lesz Mary Poppins a Disney készülő filmjében - nem lesz jelen, ellenben Josh Brolin visszatér mint Matt Graver CIA-ügynök. A Soldado film forgatókönyvét Taylor Sheridan (Sicario, Kemény motorosok) írja. A forgatás idén ősszel kezdődik a Black Label Media és a Lionsgate finanszírozásában.

forrás: deadline

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr408770446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aldou Raine 2016.06.03. 12:43:36

A Sicarióból egyetlen rész is bőven sok volt! Gyenge, erőltetett film, amit még jócskán túl is értékeltek. Dögunalom, amibe belemagyaráztak seregnyi dolgot, túlmisztifikálva az USA déli határainál ügyködő FBI szerencsétlenkedéseit! Ebből a fosból még egy részt csinálni vétek!

2016.06.03. 14:06:22

A tavalyi év messze legjobb filmje volt. Gondolom sokan (mint a fenti kommentelő) akciófilmet vártak az előzetesek és előzetes infók alapján, de aki ismerte korábbról Villeneuve-öt, tudta, hogy nem olyasmi lesz. Del Toro figurájának bosszúállása a bandavezér asztalánál döbbenetes, örökre bevésődő jelenet. Szikár, realista, kőkemény film volt, abszolút tízpontos, a folytatásnak nem jósolok sokat, gondolom akcióvonalon megy tovább a dolog.

Filmflash. 2016.06.03. 15:11:53

@shitgun: ... én így kapásból nem tudnék unalmasabb filmet említeni a Sicariónál. Hihetetlen, hogy van élő ember, aki ezt izgalmasnak találta!

Aldou Raine 2016.06.03. 15:13:01

@shitgun: ha a Sicario 10 pontos, a Lolka és Bolka kilenc!

LúzerMan 2016.06.04. 07:31:58

@Aldou Raine: Szerintem a Lolka és Bolka 10 pontos. De a Sicírio is egy jó film - szerintem.
Ízlésekről kár vitatkozni.
Az, hogy kiből mit váltott ki egy film, mindenkinek szubjektív, ezért emiatt kár is egymást ekézni.
Még egy hazug film is elgondolkodtathat, ami a végén pozitív eredményt adhat.
A folytatástól én is tartok, de lássuk először.

És nehogy azt mondjátok, hogy a Csillagok háborúját nem az űrben forgatták, mert azt nem bírnám ki lelkileg! :-)

Hilux94 2016.06.05. 12:03:26

@Aldou Raine: Kiscicca valszeg nem is látta filmet, mivel kurvára nem az FBI szerencsétlenkedéseiről szól, de azért csak így tovább. :-))
süti beállítások módosítása