Felfedték az ismeretlen gonoszt az új Star Warsban
2015. május 04. írta: prominent

Felfedték az ismeretlen gonoszt az új Star Warsban

black_armor_stormtrooper.jpg

Megtudtuk, ki és hogyan néz ki az új ellenség a messzi, messzi galaxisból.

Először csak villanásnyira volt látható a Star Wars: Ébredő erő második ízelítőjében, most azonban teljes pompájában lehet szemügyre venni a messziről érkezett ellenséget. Ő nem más, mint Captain Phasma, aki az Első Rend militarista csoport fő rosszcsontja.

A Vanity Fair a nem hivatalos Csillagok háborúja naphoz igazította reklámhadjáratát és folyamatosan csepegtet érdekességeket az új Star Wars filmről. Maradjunk is tehát a cikk témájánál, azaz Captain Phasma-nál, akinek öltözéke mintha a Rohamosztagosok egyenruháját egy droiddal keresztezték volna és akit a Trónok harcából is ismert Gwendoline Christie alakítja. Ő egyébként hamvaiból támad fel.

Némi csavart is ígérnek az alkotót, hiszen a semmi sem az, ami elsőre látszik elvet követve meglehet, hogy az új szereplő nem is teljesen gonosz. Sokat sejtetően nyilatkoztak, hogy van benne némi hercegnői vér és a gonosz vonal mellett akár még hőssé is válhat. Jelentsen ez bármit is.

A Star Wars: Ébredő erő című filmet december 18-tól játsszák a mozik.

phasma.jpg

 Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr567430540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azazel Anna 2015.05.04. 21:48:22

Ez ugyan nem látszik valami karizmatikus gonosznak, egy csicsás Darth Vader.
süti beállítások módosítása