Hetvenéves férfi munkát keres
2015. május 14. írta: prominent

Hetvenéves férfi munkát keres

internbar640.jpg

Elég gyakori jelenség, hogy a nyugdíj után is dolgozni kell. Robert De Niro is tudja ezt. Előzetest kapott legújabb filmje, a The Intern című vígjáték.

Legalább vígan megyünk tönkre. Gondolhatja bárki, akinek egy bizonyos kor felett is munkát kell vállalnia. Így van ezzel Ben Whittaker (Robert De Niro) is, aki hetvenévesen gyakornoknak jelentkezik egy internetes divatoldalnál, mert a nyugdíjas élet nem egy leányálom. A céget egy fiatal karrierista nő, Jules Ostin (Anne Hathaway) vezeti és elég mókás események láncolata indul. Kezdve attól a felvételi kérdéstől: "És hol látná magát tíz év múlva?", egészen a nők iránti vonzalomig.

A The Intern című filmet Nancy Meyers (Mi kell a nőnek?, Minden végzet nehéz) írta és rendezte, bemutatójára szeptember 25-én kerül sor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr157459716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása