Vérszomjas zombi diákok elől menekül Elijah Wood
2015. május 22. írta: prominent

Vérszomjas zombi diákok elől menekül Elijah Wood

cootie01.jpg

Vírusfertőzés miatt zombivá vált tanulók keserítik meg az iskola életét. Az alkalmatlan tanárok egy csoportja száll velük szemben.

Megérkezett a Cooties című horror-komédia előzetese. A filmben Elijah Wood, Rainn Wilson, Alison Pill, Jack McBrayer, Leigh Whannell, és Jorge Garcia játszik.

cootie02.jpg

A menzakajától zombivá lett alsós diákok elkezdik halomra ölni az iskola tanulóit. Nem könnyű feladatra vállalkozott, az egyébként semmire se alkalmas tanárok egy csoportja, amikor felveszi velük a harcot. Dehát, a túlélésük érdekében össze kell fogniuk. Csakhogy mindez nem is megy olyan könnyen.

cootie03.jpg

A Jonathan Milott-Cary Murnion páros rendezte horrort kiemelt amerikai mozikon kívül VOD-szolgáltatáson is elérhető lesz szeptember 18-tól, Magyarországon feltehetően DVD-n érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr67481202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása