Szétverik Jake Gyllenhaal pofáját
2015. június 07. írta: prominent

Szétverik Jake Gyllenhaal pofáját

jake-gyllenhaal-southpaw.jpg

A Southpaw az év legbrutálisabb filmje. Kemény, erőszakos, véres, erős dráma Eminem zenéjével. Új trailer.

Miután az Éjjeli féreg csontig hatoló kegyetlenségének megformálása miatt a hollywoodi színész testileg átalakult és lefogyott, legutóbb egy bokszolói karakter életre keltése miatt ismét változtatott fizikumán. Jake Gyllenhaal egy interjúban elmondta: napi kétszer a hét minden napján edzett, hogy formába hozza magát. És milyen jól tette. A Southpaw igazán keményvonalas dráma, mindennel, ami az izgalomhoz szükséges.

A történet Billy "The Great" Hope, junior középsúlyú bokszvilágbajnokról szól, aki gyorsan felverekszi magát a csúcsra, azonban egy tragédiát követően mindenét elveszíti, rámegy a családja. Legalulról indulva aztán Hope-ot már nem a hírnév és dicsőség ösztönzi, hanem sokkal inkább lánya szeretetének újbóli elnyerése motiválja. Küzdelmében nincs egyedül, edzője és mentora (Forest Whitaker) segíti, ugyanakkor a legnagyobb csatákat nem a ringben kell megvívnia.

Az Antoine Fuqua (Kiképzés és A védelmező) által rendezett filmben Jake Gyllenhaal és Forest Whitaker mellett Rachel McAdams,  Curtis "50 Cent" Jackson, Rita Ora és Naomie Harris valamint Victor Otiz játszik, és a Kemény motorosok kreatív műhelyéből, Kurt Sutter által jegyzett forgatókönyvből készült alkotás július 24-én kerül a mozikba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr747524012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása