Krumplit ültet a Marson Matt Damon
2015. június 09. írta: prominent

Krumplit ültet a Marson Matt Damon

the-martian-trailer-image-matt-damon.jpg

Hogyan lehet életben maradni a vörös bolygón? Terraformáld! Megérkezett a The Martian című film előzetese.

the-martian-trailer-1.jpg

Itt van az első trailer a The Martian filmből, ami nem spórol az akcióban és a feszültségben. Ha ilyen filmre számíthatunk, akkor már érdemes lesz megnézni. Az utóbbi évek legjobb sci-fi szenzációja. Űrkori McGyver-es film zseniális rendező keze alatt kel életre.

A Ridley Scott rendezte The Martian című filmben Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Michael Pena, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Mackenzie Davis, Sean Bean, és Donald Glover játszik.

the-martian-trailer-2.jpg

A történet: Hat nappal ezelőtt Mark Watney asztronauta az első ember lett, aki a Mars felszínén jár. Most azonban teljesen biztos benne, hogy ő lesz az első, aki ott is hal meg. Miután egy homokvihar, ami kis híján megölte és a legénysége szedte a sátorfáját, azt gondolva, hogy ő már meghalt, Mark egyszerre egy idegen bolygón találja magát teljesen egyedül. Semmivel se tud jelezni a Földnek, hogy ép és egészséges. És még ha tudna, se érkezne időben a segítség.

the-martian-trailer-matt-damon.jpg

Nem akarja megvárni, amíg éhen hal, vagy egyéb módon leheli ki a lelkét. Mark nem akarja feladni. Minden leleményességére szüksége lesz, hogy a zord és időjárásilag kiszámíthatatlan bolygón nemhogy túlélne, de megtalálja a hazavezető utat. Vajon sikerül neki legyőzni a Mars kegyetlen erejét, vagy örökre ott marad a vörös bolygó felszínén, végleg elfeledve és eltemetve.

the-martian-trailer-chiwetel-ejiofor.jpg

 

the-martian-trailer-jessica-chastain.jpg

the-martian-trailer-sebastian-stan-jessica-chastain-kate-mara.jpg

További képek ITT találhatóak! A filmet november 25-től játsszák a mozik! Magyar bemutatóról egyelőre nincs infó, csak a címről: Mentőexpedíció.

Forrás: collider

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr857528916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása