Nem magassarkúban futnak a Jurassic World folytatásában
2015. október 20. írta: prominent

Nem magassarkúban futnak a Jurassic World folytatásában

2424_d044_00369_rv2.jpg

Dinoszauruszok elől nem magas sarkú cipőben kell rohanni. A Jurassic World 2-ben erre nem is kerül sor.

Hihetetlen, micsoda visszhangja lett annak, hogy a Jurassic World filmben Bryce Dallas Howard magassarkúban rohan a T-Rex elől. Ez nem is hagyta hidegen az embereket és aggódásukat fejezték ki, sőt, képtelenségnek is tartották. Bryce egy interjúban, elárulta, nagyon meghatotta az emberek aggódása, de azért megvédte a készítőket.

"A karaktert, akit játszom, sosem lépett be a dzsungelbe, így hát nem is tudja, milyen öltözék kell. Elég nehéz volt lefilmezni." - mondta a Clairet alakító Bryce. Hozzátette, a folytatásban nem fog ez újra megtörténni.

forrás: collider

Please enable Javascript to watch this video

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr558007265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Pickles 2015.10.21. 15:58:06

Mondjuk lehet levette volna ha igazából történik ilyen.
Miután össze pisilte magát.
Ezt egyébként mindig is csodáltam, hogy soha senki nem csurrant be. Bezzeg ha kicsit ráijesztek (majdnem véletlenül) az egyik munkatársamra ott megjelenik egy csepp pisi.
süti beállítások módosítása