Film készül Tom Clancy The Division játékából
2016. június 02. írta: prominent

Film készül Tom Clancy The Division játékából

image.jpg

Megvan a főszereplő, izgalmas feldolgozásnak nézünk elébe. Részletek a tovább mögött!

Úgy tűnik, az Ubisoft játékfejlesztő cég teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy betörjön a filmes világba is. Végtére is, a játékok intrója is felér egy filmes megoldással. Az Assasins Creed után a Variety filmes szaklap arról ír, hogy a cég filmre vinné Tom Clancy The Division játékát, és már a főszereplőt is sikerült megtalálni, aki egyben a film producere is lenne.

Mégpedig nem mást néztek ki a főszerepre, mint Jake Gyllenhaal-t, aki korábban a Perzsia hercege: Az idő homokja című, felejthető játékadaptációban szerepelt.

A The Division egy online akciójáték, aminek története alapján egy vírus szabadul el Fekete Pénteken és irtja ki az egész világot. New York is azon városok közé tartozik, ahol áldozatokat szedett a vírus, és a káoszba fulladt városban bandák tivornyáznak, és egymással harcolnak a megélhetésért. A Divízió nevű profikból álló alakulat azonban megpróbálja menteni a menthetőt és belevág a reménytelennek tűnő harcnak. Itt követhetjük majd nyomon egy vezető képességeit felhasználó katonát, őt alakítaná Gyllenhaal, aki saját szabályrendszert próbálna alkotni az egyre inkább anarchikus társadalom-képződmények között.

jake.jpg

Maga a játék látványa egyébként teljesen elképesztő, nem csoda, hogy csak PC-n, XBox One-on és PS4-en fut és az idén tavasszal megjelent verzió a kiadó legjobban fogyó címe lett, világszerte 330 millió dollárt hozott. A The Division hihetetlenül népszerű, már több mint 10 millió regisztrált tagja van.

A film készületei még nagyon az elején tartanak, egyelőre az Ubisoft keresi azt, aki egy ütős forgatókönyvet írna az adaptációhoz.

forrás: variety

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr618770380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2016.06.03. 14:25:25

Egy teljesen középszerű játékból hogyan lesz jó film, mikor jó játékalapanyagokból brutálisan szar filmeket csináltak eddig?
süti beállítások módosítása