Túltolták a neonszíneket a Trolls animációs filmben
2016. június 29. írta: prominent

Túltolták a neonszíneket a Trolls animációs filmben

trolls.jpg

Már-már hányingeres színekkel és csillámokkal, sütit kakilós lovacskákkal támadnak a trollok. Giccs-tengerre felkészülni. Itt a Trolls trailere.

Talán a kicsiknek bejön ez az agyoncukiskodás, de az idősebbeknek nyilván herótjuk lesz ettől az új animációs filmtől. Nem vagyunk elragadtatva a Trolls-tól. A 20th Century Fox és a DreamWorks Animation nyilvánosságra hozta az előzetest, amihez annak rendje s módja szerint igazi popsztárokat kértek fel az angol szinkronhangokhoz dalok előadásához. Így esett meg, hogy Justin Timberlake vagy éppen Gwen Stefani is megszólal.

De nyilván ez a túlzottság, a cukormázasság egy alapot képez, hiszen maga a történet is síkegyszerű. Vannak trollok és bemutatják a józanságukat és a színességüket. Majd pedig jön egy esemény, amiben mindenkinek meg kell mutatnia erejét és felfedni igaz valóját.

trollsposter.jpg

A Shrekkel már bizonyító Mike Mitchell ült a direktori székbe, ők segítette a szintén a zöld ogre történeténél bábáskodó Walt Dohrn is. A Trolls című animációs filmet november 4-től mutatják be a mozik.


A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr688854802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása