Chris Hemsworth visszatér a Star Trekbe
2016. július 18. írta: prominent

Chris Hemsworth visszatér a Star Trekbe

hemsworth.jpg

Chris Pine apját fogja alakítani. Új történet köré épül az új rész. Infók a tovább mögött!

Még csak most fogják bemutatni a Star Trek: Mindenen túl című filmet és a Paramount Pictures, a Skydance illetve a Bad Robot máris bejelentette, hogy az U.S.S Enterprise legénysége újabb utazásra készül a Star Trek 4 filmben. A következő részben az űrkaland során a Chris Pine alakította Kirk kapitány keresztezi útját egy férfival, akivel korábban még sosem adódott lehetősége találkozni, ám akinek örökségével születésétől fogva minden nap folyamatosan küzdenie kell: az apjával, akit Chris Hemsworth alakít.

Hemsworth, aki a 2009-es Star Trekben szerepelt, mint George Kirk, ráadásul Pine-nal együtt. A szereplőgárda többi tagja is csatlakozik kettejükhöz.

Az új film forgatókönyvét J.D.Payne és Patrick McKay írja természetesen J.J. Abrams felügyelete mellett. A rendező személyéről egyelőre nem döntöttek.

Az első rész, ami egy újragondolt verzió az eredeti Star Trek alapján, 2009-ben mutatták be és 380 millió dollárt hozott. A folytatás, a Sötétségben - Star Trek 2013 májusában került a mozikba és 460 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. A sorozat harmadik filmje a Star Trek: Mindenen túl, amit a Halálos iramban franchise rendezője, Justin Lin jegyez, július 21-én kerül bemutatásra Magyarországon.

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr38899514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása